Ogrtač 10-12 rozi

Šifra:
8435690607024
30,90 
Besplatna za narudžbe iznad 92,91€

Sastav ogrtača: 100% pamuk. Ogrtač je gusto tkan i mekan, s garancijom dugogodišnje upotrebe, proizveden u Španjolskoj, proizvođač INTERBABY

Dobrodošli u Interbaby

U Interbaby otvaramo vrata u svijet pun čarolije i slatkoće. U kojem će se od sada vaše vrijeme računati u trenucima, smijehu i poljupcima, u neprospavanim noćima punim snova.

Trenuci koji su nas nadahnuli više od 30 godina da stvaramo i inoviramo tako da vam svi naši proizvodi i proizvodi nude svakodnevnu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Trenuci koje nježno posipamo likovima iz naših kolekcija kako bi vas pratili u prvim sjećanjima.

Interbaby španjolski je proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunske opreme za bebe preko 30 godina. U svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda od posteljine, ručnika i dekica za bebe čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Ogrtač Interbaby ima slijedeće ključne prednosti

 • Proizveden u EU
  Visoko kvalitetne Interbaby dekice, ručnici i ogrtači za kupanje za djecu proizvode se u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
 • Ugodni i meki
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Interbaby  ručnici i ogrtači poslije kupanja izuzetno su ugodni i mekani, svilenkastog dodira
 • Dugotrajna
  Interbaby ručnici i ogrtači su izuzetno dugotrajni i ne gube svoju mekoću.
 • Odličan poklon
  Interbaby ručnici i ogrtači savršen su poklon za novorođenu bebu, te za djecu.                        Svaki će se roditelj oduševiti predivnim poklon pakiranjem

Priuštite svojoj bebi i djetetu najbolju dekicu, ručnik i ogrtač u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Interbaby Morra Fere.

Moglo bi Vas zanimati:

Image

Ogrtač 6-8 svj.plavi

29,25 
Više informacija
Image

Set Ručnik i Tješilica - Medo rozi

23,89 
Više informacija
Image

Set Ručnik i Tješilica - Medo plavi

23,89 
Više informacija
Image

Ogrtač 14 tirkizni

32,40 
Više informacija