O nama

Tvrtka Turboram d.o.o. Zaprešić je obiteljska firma osnovana 2001. godine sa sjedištem u Zaprešiću. Bavimo se uvozom vrhunskih deka porijeklom iz Španjolske, te njihovom veleprodajom i maloprodajom. Ekskluzivni smo zastupnici firme Belpla na području republike Hrvatske i BiH, a tendencija nam je posao proširiti i na druge zemlje u regiji.

Činjenica da se tvrtka Turboram d.o.o. Zaprešić održala tako dugo govori o racionalnom vodstvu firme, ali i o samoj kvaliteti naših artikala.

Ako biste imali želju da u potpunosti doživite ove divne deke, molimo Vas da nam se obratite s povjerenjem ili odvojite trenutak za pregled našeg asortimana na ovoj web stranici ili posjetite našu facebook stranicu.

Želimo Vam ugodnu kupovinu.

Turboram d.o.o. Zaprešić Vam predstavlja Belpla deke

O nama
Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i partner brenda Belpla.

Belpla je španjolski proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunskih deka preko 50 godina i u svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom.

Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).