Reklamacije i povrat

Kako reklamirati proizvod?

Pošaljite nam informacije s brojem računa i opisom reklamacije e-mailom na info@turboram.hr ili se javite telefonski na +385 99 33 57 340

POVRATI I ZAMJENE

Kupac može proizvode reklamirati osobno ili ih poslati u našu trgovinu:

Turboram d.o.o.
Reni trgovina, oprema za bebe i djecu
Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić

Ukoliko je razlog zamjene oštećena, pogrešno isporučena ili neispravna roba, trošak dostave ide na račun tvrtke Turboram d.o.o., a ako je riječ o zamjeni robe zbog želje kupca, kupac šalje robu o svom trošku.

Ako prilikom preuzimanja robe kupac primijeti bilo kakvo oštećenje paketa nastalo za vrijeme dostave, dužan je reklamaciju uputiti dostavljaču, te nam istu javiti pisanim putem na e-mail: info@turboram.hr

ZAMJENA ROBE

Dogovorno sa našim djelatnicima kupac može dogovoriti zamjenu robe. Za sve informacije javite nam se na e-mail info@turboram.hr ili putem telefona: 01 3357 340

PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

I Turboram d.o.o. i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkazati narudžbu) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava.

Ukoliko Turboram d.o.o. iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, kupcu se nudi zamjenski artikl a ukoliko ga kupac ne želi, uplaćena sredstva se u cijelosti vraćaju kupcu.

Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava ću biti izvršen u roku 3 radna dana.

Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku 3 radna dana nakon primitka povrata robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave.