Reklamacije i povrat

Kako reklamirati proizvod?

Pošaljite nam informacije s brojem računa i opisom reklamacije e-mailom na info@turboram.hr, ispunite obrazac za reklamacije dolje, ili se javite telefonski na +385 99 33 57 340

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i, temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:

  • može li se proizvod zamijeniti za novi,
  • može li se za proizvod vratiti novac,
  • da li je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.

Zamjena / povrat

U slučajevima da niste zadovoljni naručenim proizvodom pošaljite nam ga neoštećenog u roku od 30 dana i dobit ćete povrat novca ili zamjenski proizvod, ovisno o vašim željama.
Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novca / slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca / zamjena za novi proizvod biti će odrađena unutar 2 – 3 dana, a najkasnije unutar 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte na info@turboram.hr
ili putem telefona +385 99 33 57 340.

Lažne reklamacije se naplaćuju ovisno o utrošenom vremenu za potvrdu ispravnosti.

Jamstvo i rok povrata

Jamstvo ne pokriva oštečenja nastala nestručnim rukovanjem, djelovanjem više sile (požar, poplava i sl.), mehanička oštećenja, istrošenosti i sl. U slučaju da nije moguće izvršiti popravak ili zamjenu u roku od 45 dana od prijema robe vraćamo Vam novac.

Sve reklamacije rješavamo najkasnije u roku od 45 dana popravkom neispravnog proizvoda, zamjenom za novi ili povratom novca, ovisno o vrsti proizvoda i dogovoru s kupcem.