Jednostrani raskid ugovora

Jednostrani raskid ugovora Vam omogućava da u roku 14 dana bez navođenja razloga vratite proizvode kupljene putem interneta.

Kako bi ostvariti pravo na Jednostrani raskid ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci prije isteka roka od 14 dana. Obavijest nam morate dostaviti u obliku nedvosmislene izjave poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom.

U izjavi je potrebno navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili email adresu, a možete koristiti i priloženi obrazac.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu izjavu.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu.

U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali natrag.

Robu pošaljite na adresu: Turboram d.o.o., Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o raskidu ugovora. Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Prima: Turboram d.o.o., Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić, +385 99 33 57 340, info@turboram.hr
Ovim obrascem izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o prodaji robe:

  Vaše ime i prezime (obavezno)

  Vaš email(obavezno)

  Vaša adresa (obavezno)

  Broj računa (obavezno)

  Komentar

  Popunjavanjem ovog obrasca prihvaćate našu Izjavu o zaštiti osobnih podataka