Set Ručnik i Tješilica - Medo plavi

Šifra:
8435440394228
23,89  (180,00 kn)
Besplatna za narudžbe iznad 92,91€

Ručnik za bebe u više boja veličine 1×1 metar. Sastav ručnika: 100% pamuk.
Ručnik je gusto tkan i mekan, s garancijom dugogodišnje upotrebe, proizveden u Španjolskoj, proizvođač INTERBABY

Dobrodošli u Interbaby

U Interbaby otvaramo vrata u svijet pun čarolije i slatkoće. U kojem će se od sada vaše vrijeme računati u trenucima, smijehu i poljupcima, u neprospavanim noćima punim snova.

Trenuci koji su nas nadahnuli više od 30 godina da stvaramo i inoviramo tako da vam svi naši proizvodi i proizvodi nude svakodnevnu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Trenuci koje nježno posipamo likovima iz naših kolekcija kako bi vas pratili u prvim sjećanjima.

Interbaby španjolski je proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunske opreme za bebe preko 30 godina. U svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda od posteljine, ručnika i dekica za bebe čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Ručnik za bebe  Interbaby ima slijedeće ključne prednosti

Proizveden u EU
Visoko kvalitetne Interbaby dekice, ručnici i ogrtači za kupanje za djecu proizvode se u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
Vrhunskog dizajna
Ugodni i meki
Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Interbaby  ručnici i ogrtači poslije kupanja izuzetno su ugodni i mekani, svilenkastog dodira
Dugotrajna
Interbaby ručnici su izuzetno dugotrajni i ne gube svoju mekoću.
Odličan poklon
Interbaby ručnici savršen su poklon za novorođenu bebu . Svaki će se roditelj oduševiti predivnim poklon pakiranjem

Priuštite svojoj bebi najbolju dekicu i ručnike za bebe u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Interbaby Morra Fere.

Moglo bi Vas zanimati:

Image

Ogrtač 14 rozi

32,40  (244,12 kn)
Više informacija
Image

Ogrtač 14 tirkizni

32,40  (244,12 kn)
Više informacija
Image

Ručnik Minnie mn024 rozi

20,17  (151,97 kn)
Više informacija
Image

Ogrtač 14 plavi

29,20  (220,01 kn)
Više informacija