Tješilica Medo Mjehurići Interbaby - 6 boja

Šifra:
DU003
8,49 
Besplatna za narudžbe iznad 92,91€

Tješilica Medo Mjehurići Interbaby izuzetne je mekoće i svilenkastog dodira, izrađena od najnovije generacije mikrovlakana.   Najprodavaniji je proizvod uz dekicu Mjehurići jer je iste teksture, bebama je jednostavno neodoljiva zbog mekoće dodira.

Tješilica Medo Mjehurići Interbaby proizvod je Interbaby Morra Fere u svijetu poznata pod nazivom DOU DOU.

Upute za održavanje:

Strojno pranje <30ºC. sa sličnim bojama.
Temperatura glačanja <110ºC.

Nije dozvoljeno korištenje izbjeljivača.
Nije dozvoljeno kemijsko čišćenje.

 

Dobrodošli u Interbaby

U Interbaby otvaramo vrata u svijet pun čarolije i slatkoće. U kojem će se od sada vaše vrijeme računati u trenucima, smijehu i poljupcima, u neprospavanim noćima punim snova.

Trenuci koji su nas nadahnuli više od 30 godina da stvaramo i inoviramo tako da vam svi naši proizvodi i proizvodi nude svakodnevnu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Trenuci koje nježno posipamo likovima iz naših kolekcija kako bi vas pratili u prvim sjećanjima.

Interbaby španjolski je proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunske opreme za bebe preko 30 godina. U svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda od posteljine, ručnika i dekica za bebe čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Uz tješilicu Medo mjehurići možete kombinirati Dekicu Mjehurići iste boje https://turboram.hr/kategorija-proizvoda/deke/deke-za-bebe-i-malu-djecu/deke-za-bebe-i-malu-djecu-naf-naf-i-interbaby/

Tješilica Medo mjehurići  Interbaby ima slijedeće ključne prednosti
 • Proizvedena u EU
  Visoko kvalitetne Interbaby dekice i tješilice proizvode se u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
  Interbaby dekice i tješilice nisu samo funkcionalne nego su i vrhunski estetski dodatak bebinom krevetiću i kolicima.
 • Lagane i meke
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Interbaby  dekice i tješilice izuzetno su ugodne i mekane, svilenkastog dodira, a u isto vrijeme “dišu”.
 • Dugotrajna
  Interbaby deke i tješilice  izuzetno su dugotrajne. Iz našeg osobnog iskustva ove deke i nakon 10 godina upotrebe izgledaju kao da su netom raspakirane.
 • Odličan poklon
  Interbaby dekice i tješilice DOU DOU  savršen su poklon za novorođenu bebu . Svaki će se roditelj oduševiti predivnim poklon pakiranjem kutije dekice Mjehurići .

Priuštite svojoj bebi najbolju dekicu za bebe u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Interbaby Morra Fere.

 

Moglo bi Vas zanimati:

Tješilica SLONIĆ

Tješilica SLONIĆ u poklon kutiji - rozi

10,49 
Više informacija