Superman 160x220 cm

Šifra:
2324 plava
54,25 
Besplatna za narudžbe iznad 92,91€

Deka Super junak 160×220 cm izuzetne je gustoće i kakvoće, super topla i meka, prihvatljiva i najizbirljivim kupcima. Pere se na 30 stupnjeva, garantiramo dugogodišnje zadovoljstvo.

Deka Super junak 160×220 cm proizvod firme Belpla. Belpla je španjolski proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunskih deka preko 50 godina i u svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Za više dimenzija možete posjetiti kategoriju 

Deka Super junak 160×220 cm  ima slijedeće ključne prednosti
 • Proizvedena u EU
  Visoko kvalitetne Belpla deke se proizvode u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
  Belpla deke nisu samo funkcionalne nego su i vrhunski estetski dodatak vašem domu. Nose privlačan i jednostavan dizajn te neutralnu paletu boja obogaćenu igrom geometrijskih oblika i detaljima u jarkim tonovima žute, narančaste, crvene, ružičaste, zelene i plave boje. Istovremeno neočekivano lagane i tople
 • Topla
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Belpla deke su izuzetno tople i ugodne, a u isto vrijeme “dišu”.
 • Dugotrajna
  Belpla deke su izuzetno dugotrajne. Iz našeg osobnog iskustva ove deke i nakon 15 godina upotrebe izgledaju kao da su netom raspakirane.
 • Odličan poklon
  Belpla deke su savršen poklon za Vašu djecu, obitelj ili prijatelje u svakoj prigodi a pogotovo u hladno Božićno i zimsko vrijeme. Pronađite omiljenu kombinaciju uzoraka i boja i uživajte u mekanoj deki tijekom čitave godine u svom domu uz šalicu kave i knjigu, kokice i dobar film ili izvan nje kao savršenoj deki za sezonu piknika koju nam donose proljeće i ljeto.

Priuštite sebi i svojim najmilijima najbolju deku u Hrvatskoj. 

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našem skladištu, Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.

Moglo bi Vas zanimati:

Image

Deka za djecu Auto 232 160x220 cm

54,25 
Više informacija
Deka za djecu Belpla

Deka za djecu Belpla Princess 160x220 cm

56,00 
Više informacija
hello crvena

Deka za djevojčice Hello Kitty 272 160x220 cm

54,25 
Više informacija
ster 001

Deka Ster-001 160x220 cm za odrasle u 15 boja

53,00 
Više informacija