Podložak za dječja kolica PD03 / 4 boje

23,89  (180,00 kn)

Proizvode možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni”.

Opis

Podložak za dječja kolica pruža dodatnu udobnost za bebe kada se voze na neravnim površinama. Ljetna i zimska strana, pamučna podstava miče znoj od tijela, te pruža toliko potreban komfor za vrijeme vrućih dana, sa druge strane Minky pliš  za zimske dane.

Njegov univerzalni dizajn čini ga pogodnim za upotrebu u svim kolica. Savršeno se prilagođava mališanu i kolicima. Dim. 70x48cm. Kod položaja za sjedenje mogućnost podešavanja 3 visine ovisno o visini djeteta. Otvori za pojas su označeni i zarubljeni unutar perforacije koju sami zarežete po visini koja odgovara Vašoj bebi. Kako beba raste tako koristite slijedeće perforirane otvore koji odgovaraju visini bebe.

PD-03

Podložak za bebu pruža dodatnu udobnost za bebe kada se voze na neravnim površinama. Njegov reverzibilni dizajn osigurava udobnost tijekom cijele godine. Pamučna podstava miče znoj od tijela, te pruža toliko potreban komfor za vrijeme vrućih dana, dok MINKY MJEHURIĆI  podstava daje dodatnu toplinu u hladnim danima. Njegov univerzalni dizajn čini ga pogodnim za upotrebu u svim kolica. Savršeno se prilagođava mališanu i kolicima.

Podaci

Veličina
70 x 48 cm
Vanjski materijal
100% Pamuk
100% Poliester Minky
Punjenje
antialergijska silikonom obložena vlakna – 100% Poliester