Podložak za dječja kolica PD03 Šumske bebe-sivi

Šifra: 5903636123073

Cijena:

23,89  (180,00 kn)

Ljetna i zimska strana. Više informacija u Opisu proizvoda dolje.
Više informacija

2 na zalihi

Podijeli s prijateljima

Opis

Podložak za dječja kolica PD03 pruža dodatnu udobnost za bebe kada se voze na neravnim površinama. Ljetna i zimska strana, pamučna podstava miče znoj od tijela, te pruža toliko potreban komfor za vrijeme vrućih dana, s druge strane VELVET baršun podstava za zimske dane u SIVOJ boji.

Njegov univerzalni dizajn čini ga pogodnim za upotrebu u svim kolica. Savršeno se prilagođava mališanu i kolicima. Dim. 70x48cm. Kod položaja za sjedenje mogućnost podešavanja 3 visine ovisno o visini djeteta. Otvori za pojas su označeni i zarubljeni unutar perforacije koju sami zarežete po visini koja odgovara Vašoj bebi. Kako beba raste tako koristite slijedeće perforirane otvore koji odgovaraju visini bebe.

PD-03 Podložak za dječja kolica PD03

Podložak za bebu pruža dodatnu udobnost za bebe kada se voze na neravnim površinama. Njegov reverzibilni dizajn osigurava udobnost tijekom cijele godine. Pamučna podstava miče znoj od tijela, te pruža toliko potreban komfor za vrijeme vrućih dana, dok VELVET (fini baršun lako se održava) podstava daje dodatnu toplinu u hladnim danima. Njegov univerzalni dizajn čini ga pogodnim za upotrebu u svim kolica. Savršeno se prilagođava mališanu i kolicima.

Pranje do 30 STUPNJEVA, DOZVOLJENA SUŠILICA NA NAJMANJOJ TEMPERATURI ili sušenje u polegnutom položaju, PEGLANJE NA NAJNIŽOJ TEMPERATURI 110 stupnjeva. Nije dozvoljeno bijeljenje.

Podaci

Veličina
70 x 48 cm
Vanjski materijal
100% Pamuk
100% Poliester VELVET
Punjenje
antialergijska silikonom obložena vlakna – 100% Poliester

Sigurno i jednostavno plaćanje

pouzećem, po ponudi ili karticama.

Brza i pouzdana dostava

u roku 3 do 5 radnih dana

Pravo na povrat proizvoda

u roku 14 dana od primitka pošiljke.

Sigurno i jednostavno plaćanje

pouzećem, po ponudi ili karticama.

Brza i pouzdana dostava

u roku 3 do 5 radnih dana

Pravo na povrat proizvoda

u roku 14 dana od primitka pošiljke.