SKU: 5903636118130 Kategorije: ,

Podložak za dječja kolica PD03 PINK MOUSE

23,89  (180,00 kn)

Proizvode možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni”.

Ljetna i zimska strana. Više informacija u Opisu proizvoda dolje.

1 na zalihi

Opis

Podložak za dječja kolica PD03 pruža dodatnu udobnost za bebe kada se voze na neravnim površinama. Ljetna i zimska strana, pamučna podstava miče znoj od tijela, te pruža toliko potreban komfor za vrijeme vrućih dana, s druge strane VELVET baršun podstava za zimske dane u roza boji.

Njegov univerzalni dizajn čini ga pogodnim za upotrebu u svim kolica. Savršeno se prilagođava mališanu i kolicima. Dim. 70x48cm. Kod položaja za sjedenje mogućnost podešavanja 3 visine ovisno o visini djeteta. Otvori za pojas su označeni i zarubljeni unutar perforacije koju sami zarežete po visini koja odgovara Vašoj bebi. Kako beba raste tako koristite slijedeće perforirane otvore koji odgovaraju visini bebe.

PD-03 Podložak za dječja kolica PD03

Podložak za bebu pruža dodatnu udobnost za bebe kada se voze na neravnim površinama. Njegov reverzibilni dizajn osigurava udobnost tijekom cijele godine. Pamučna podstava miče znoj od tijela, te pruža toliko potreban komfor za vrijeme vrućih dana, dok VELVET (fini baršun lako se održava) podstava daje dodatnu toplinu u hladnim danima. Njegov univerzalni dizajn čini ga pogodnim za upotrebu u svim kolica. Savršeno se prilagođava mališanu i kolicima.

Pranje do 30 STUPNJEVA, DOZVOLJENA SUŠILICA NA NAJMANJOJ TEMPERATURI ili sušenje u polegnutom položaju, PEGLANJE NA NAJNIŽOJ TEMPERATURI 110 stupnjeva. Nije dozvoljeno bijeljenje.

Podaci

Veličina
70 x 48 cm
Vanjski materijal
100% Pamuk
100% Poliester VELVET
Punjenje
antialergijska silikonom obložena vlakna – 100% Poliester