Hlačice sa stopalima za bebe PZ20 bež

Šifra:
6,11 
Besplatna za narudžbe iznad 92,91€

Hlačice sa stopalima za bebe PZ20  vel. 56 i 62. Iznimno prozračne i ugodne hlačice za bebu zbog interlock tkanja. Sastav: 100% pamuk

Engleska riječ interlock znači “preklapanje, križanje”. Upravo na taj način pletenje tkanine čini osnovu za izradu međusobnog spoja: gusto isprepletanje vlakana koja se sijeku.Interlock je vrsta pletiva koja se odlikuje posebnim načinom preplitanja vlakana koja tvore gustu mrežu u elastičnu traku. Vlakna su pletena na posebnim strojevima za pletenje s dva reda igala smještenih na određenom nagibu međusobno. Pređa, koja se koristi za pletenje, ima blago uvijanje. Metoda pletenja ove pletene tkanine je tehnologija poprečnog pletenja niti koja se oblikuje kombiniranjem nekoliko osnovnih tkanina. Šavovi petlji tvore male zazore, što tkanini daje gustoću i elastičnost.
To je svilenkasta, glatka i mekana tkanina, koja je vrlo ugodna kada dođe u dodir s kožom, dakle, često se koristi za odjeću za bebe.

Karakteristike interlock tkanja pamuka:

 • apsorpcije, proizvodi imaju dobru sposobnost apsorpcije i propuštanja vlage.
 • Prozračnosti.  dopušta pristup zraku i omogućuje koži da “diše”.
 • Termoregulacije. tkanina osigurava udobnost u hladnoj sezoni, jer dobro zadržava toplinu i istodobno propušta zrak, sprječava pregrijavanje i održava temperaturnu ravnotežu.
 • Zaštita okoliša i hipoalergena. proizvod koji se sastoji od organskog pamuka je apsolutno siguran za zdravlje i ne pridonosi pojavi bilo kakvih alergijskih reakcija ili iritacija kože

Hlačice sa stopalima za bebe PZ20 plave BEMBI

Svi elementi kompleta za bebe, kombinezona, bodija i benkica  proizvod je BEMBI i izrađeni su od 100% visokokvalitetnog pamuka, posebno ugodnog na dodir, dizajnirani i ušiveni u skladu s djetetovom udobnošću. BEMBI je ukrajinski proizvođač odjeće za bebe i djecu.

Pogledajte ponudu i drugih modela kompleta, bodija, benkica i kombinezona https://turboram.hr/kategorija-proizvoda/odjeca-dodaci/bebe/

Zašto odabrati BEMBI komplet za bebe:

 • radimo u Europi – Poljskoj, Njemačkoj, baltičkim državama, Bjelorusiji, Moldaviji. Znaju nas čak i u dalekom inozemstvu – Kanadi, Novom Zelandu i Njemačkoj
 • Proizvod je certificiran u Ukrajini.
 • Korištene tkanine su visokokvalitetne i sigurne, certificirane su Oeko-Tex® Standardom 100. Pribor je bez nikla.
 • Kompleti za bebe, benkice, bodi, kombinezoni za bebe, kapice za bebe izrađeni su u skladu s GOST-om na modernoj opremi od strane kvalificiranih krojačica koristeći strogu tehnologiju.
 • Dobra cijena za izvrsnu kvalitetu
 • Stalno ažuriranje asortimana
 • Ekskluzivne sezonske kolekcije

Moto tvrtke “Odjeća za sretnu djecu” nisu samo riječi, cijeli proces stvaranja odjeće prožet je brigom i ljubavlju za bebe, njihovu sigurnost i udobnost. Umjetnici, dizajneri, konstruktori i tehnolozi kreativni su u svom radu, uzimajući u obzir trenutne trendove i modne trendove.

Zato je naša odjeća za bebe udobna, praktična i moderna.

Vaše dijete će se uvijek osjećati dobro i ugodno s nama.

Komplet za novorođene bebe možete kupiti:

-osobno u Reni trgovini u Zaprešiću

-preko naše FB stranice https://www.facebook.com/trgovinazabebeidjecuZapresic.

Bogata ponuda deka za bebe, djecu i odrasle, krsnog programa i obuće za bebe, odjeće za bebe i djecu te dodatne opreme za bebe.

Moglo bi Vas zanimati:

Image

Zveckalice za ruke i stopala HOBOTNICA

14,00 
Više informacija
Image

Zveckalice za ruke i stopala LAVIĆ SIVI

14,00 
Više informacija
Image

Zveckalice za ruke i stopala MEDO PLAVI,ROZI I SIVI

14,00 
Više informacija
Hlačice za bebu

Hlačice sa stopalima za bebe PZ20 roze

6,11 
Više informacija