Hlače za bebu plave - vel. 56 i 62

Šifra:
6,11 
Besplatna za narudžbe iznad 92,91€

Hlače za bebu plave – vel. 56 i 62. Ugodne pamučne hlače za male bebe sa širokom pasicom u struku.

Hlače sastav: 100% interlock pamuk

Što je interlock? Interlock je predivna 100% pamučna pletiva. Karakteristično za svaku pleteninu je isprepletanje s petljama, zbog čega se stvaraju elastičnost i mekoća. Interlock se od ostalih vrsta pletiva razlikuje po posebnom složenom tipu prepletenih petlji, zbog čega se formira čvrsta i pouzdana prostorna struktura mreže.

Sva ta izvanredna svojstva interlokada ili dvouhlastika nisu ostala izvan zone pažnje lake industrije. Koristi se za šivanje mnogih lijepih i praktičnih stvari: sportskih odijela, pidžama, džempera, spavaćica i haljina, dolčevita i odijela za novorođenčad, i još mnogo toga. Iz njega su ušivene čak i posteljina.

Svojom gustoćom i dobrom toplinskom zaštitom spojnica je prozračan materijal, tijelo u takvoj odjeći diše lako, što je posebno važno kod intenzivne razmjene energije.

To je najpopularniji materijal za šivanje dječje odjeće. Nakon što ste otišli u kupovinu, možete sigurno kupiti one stvari na kojima je ovo ime napisano.

Zbog činjenice da je tkanina apsolutno bezopasna čak i za osobe s osjetljivom kožom, vrlo je popularna i kod odraslih i kod djece.

Pranje na osjetljivom programu do 40 C.

Moglo bi Vas zanimati:

Image

Zveckalice za ruke i stopala HOBOTNICA

14,00 
Više informacija
Image

Zveckalice za ruke i stopala LAVIĆ SIVI

14,00 
Više informacija
Image

Zveckalice za ruke i stopala MEDO PLAVI,ROZI I SIVI

14,00 
Više informacija
Hlačice za bebu

Hlačice sa stopalima za bebe PZ20 roze

6,11 
Više informacija