Hlače za bebe bež - vel. 56 i 62

Šifra:
6,11  (46,04 kn)
Besplatna za narudžbe iznad 92,91€

Hlače za bebe bež – vel. 56 i 62. Ugodne pamučne hlače za male bebe sa širokom pasicom u struku.

Hlače sastav: 100% interlock pamuk

Što je interlock? Interlock je predivna 100% pamučna pletiva. Karakteristično za svaku pleteninu je isprepletanje s petljama, zbog čega se stvaraju elastičnost i mekoća. Interlock se od ostalih vrsta pletiva razlikuje po posebnom složenom tipu prepletenih petlji, zbog čega se formira čvrsta i pouzdana prostorna struktura mreže.

Sva ta izvanredna svojstva interlokada ili dvouhlastika nisu ostala izvan zone pažnje lake industrije. Koristi se za šivanje mnogih lijepih i praktičnih stvari: sportskih odijela, pidžama, džempera, spavaćica i haljina, dolčevita i odijela za novorođenčad, i još mnogo toga. Iz njega su ušivene čak i posteljina.

Hlače za bebe  – Svojom gustoćom i dobrom toplinskom zaštitom spojnica je prozračan materijal, tijelo u takvoj odjeći diše lako, što je posebno važno kod intenzivne razmjene energije.

To je najpopularniji materijal za šivanje dječje odjeće. Nakon što ste otišli u kupovinu, možete sigurno kupiti one stvari na kojima je ovo ime napisano.

Zbog činjenice da je tkanina apsolutno bezopasna čak i za osobe s osjetljivom kožom, vrlo je popularna i kod odraslih i kod djece.

Pranje na osjetljivom programu do 40 C.

Moglo bi Vas zanimati:

Image

Bodi za novorođenu bebu BD127 plavi

5,31  (40,01 kn)
Više informacija
Image

Bodi za novorođenu bebu BD127 rozi

5,31  (40,01 kn)
Više informacija
Image

Bodi za novorođenu bebu BD127 bež

5,31  (40,01 kn)
Više informacija
Image

Hlačice sa stopalima za bebe PZ20 roze

6,11  (46,04 kn)
Više informacija