Dekica MJEHURIĆI 80x110cm bež Interbaby

Šifra:
8436034743941
18,58 
Besplatna za narudžbe iznad 92,91€

Dekica MJEHURIĆI 80x110cm  izuzetne je mekoće i svilenkastog dodira, izrađena od najnovije generacije mikrovlakana.  Dekica Mjehurići je najprodavaniji proizvod u kategoriji dekica za bebu, bebama je jednostavno neodoljiva zbog mekoće dodira. S jedne strane mjehurići, s druge strane glatka površina.

Dekica MJEHURIĆI  80x110cm proizvod je Interbaby Morra Fere.

Dobrodošli u Interbaby

U Interbaby otvaramo vrata u svijet pun čarolije i slatkoće. U kojem će se od sada vaše vrijeme računati u trenucima, smijehu i poljupcima, u neprospavanim noćima punim snova.

Trenuci koji su nas nadahnuli više od 30 godina da stvaramo i inoviramo tako da vam svi naši proizvodi i proizvodi nude svakodnevnu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Trenuci koje nježno posipamo likovima iz naših kolekcija kako bi vas pratili u prvim sjećanjima.

Interbaby španjolski je proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunske opreme za bebe preko 30 godina. U svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda od posteljine, ručnika i dekica za bebe čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Upute za održavanje:

Strojno pranje <30ºC. sa sličnim bojama.
Temperatura glačanja <110ºC.

Nije dozvoljeno korištenje izbjeljivača.
Nije dozvoljeno kemijsko čišćenje.

Uz dekicu mjehurići Interbaby 80x110cm možete kombinirati DOU DOU tješilice  Medo mjehurići u raznim bojama https://turboram.hr/proizvod/tjesilica-medo-mjehurici-interbaby-5-boja/

Dekica Mjehurići za bebe 80×110 cm Interbaby ima slijedeće ključne prednosti
 • Proizvedena u EU
  Visoko kvalitetne Interbaby dekice proizvode se u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
  Interbaby dekice nisu samo funkcionalne nego su i vrhunski estetski dodatak bebinom krevetiću i kolicima.
 • Lagane i meke
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Interbaby  dekice izuzetno su ugodne i mekane, svilenkastog dodira, a u isto vrijeme “dišu”.
 • Dugotrajna
  Interbaby deke su izuzetno dugotrajne. Iz našeg osobnog iskustva ove deke i nakon 10 godina upotrebe izgledaju kao da su netom raspakirane.
 • Odličan poklon
  Interbaby dekice savršen su poklon za novorođenu bebu . Svaki će se roditelj oduševiti predivnim poklon pakiranjem kutije dekice Mjehurići .

Priuštite svojoj bebi najbolju dekicu za bebe u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Interbaby Morra Fere.

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni” Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.

Moglo bi Vas zanimati:

Image

Deka za bebe Ster 622 80x110 cm

18,00 
Više informacija
Image

Deka za bebe Perla 538 / 80x110 cm ŽUTA

24,00 
Više informacija
Image

Dekica Mjehurići 80 X 110 s tješilicom

22,83 
Više informacija
Image

Dekica Mjehurići 80 X 110 s tješilicom

22,83 
Više informacija