SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

Deka Ster-001 220×240 cm za odrasle

66,23  (499,01 kn) 76,98  (580,01 kn)

Proizvode možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni”.

Deka Ster-001 220×240 cm dolazi u 15 različitih boja: bež, bordo, gold, crvena, camel, oker, karamel, lila, bijela(natural), opal rose, saumon, siva, tamno plava, taupe , vison, opal roza, plava i svijetlo plava.

Ukoliko imate nedoumica oko izbora boja obratite nam se na 01/ 33 57 340 .

Opis

Deka Ster-001 220×240 cm izuzetne je gustoće i kakvoće, super tople i meke, prihvatljive i najizbirljivim kupcima. Peru se na 30 stupnjeva, garantiramo dugogodišnje zadovoljstvo.

Deka Ster-001 220×240 cm dolazi u 15 različitih boja: bež, bordo, gold, crvena, camel, oker, karamel, lila, bijela(natural), opal rose, saumon, siva, tamno plava, taupe i vison.

Deka Ster-001 220×240 cm proizvod Belpla. Belpla je španjolski proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunskih deka preko 50 godina i u svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”). Sastav: 100% poliesterska vlakna

Za više dimenzija možete posjetiti proizvod

Deka Ster-001 220×240 cm ima slijedeće ključne prednosti
 • Proizvedena u EU
  Visoko kvalitetne Belpla deke se proizvode u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
  Belpla deke nisu samo funkcionalne nego su i vrhunski estetski dodatak vašem domu. Nose privlačan i jednostavan dizajn te neutralnu paletu boja obogaćenu igrom geometrijskih oblika i detaljima u jarkim tonovima žute, narančaste, crvene, ružičaste, zelene i plave boje. Istovremeno neočekivano lagane i tople
 • Topla
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Belpla deke su izuzetno tople i ugodne, a u isto vrijeme “dišu”.
 • Dugotrajna
  Belpla deke su izuzetno dugotrajne. Iz našeg osobnog iskustva ove deke i nakon 15 godina upotrebe izgledaju kao da su netom raspakirane.
 • Odličan poklon
  Belpla deke su savršen poklon za Vašu djecu, obitelj ili prijatelje u svakoj prigodi a pogotovo u hladno Božićno i zimsko vrijeme. Pronađite omiljenu kombinaciju uzoraka i boja i uživajte u mekanoj deki tijekom čitave godine u svom domu uz šalicu kave i knjigu, kokice i dobar film ili izvan nje kao savršenoj deki za sezonu piknika koju nam donose proljeće i ljeto.

Priuštite sebi i svojim najmilijima najbolju deku u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Belpla. 

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našem skladištu, Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.