Deke Belpla su savršene za bebe, djecu i odrasle

U ovom članku ćemo Vam prezentirati Španjolsku robnu marku i proizvođača čije deke Belpla možete pronaći u našem prodajnom asortimanu.

Deke belpla
Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i partner brenda Belpla.

Belpla je španjolski proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunskih deka preko 50 godina i u svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom.

Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Zašto odabrati deke Belpla?

Svaka Belpla deka je:

 • Proizvedena u EU
  Visoko kvalitetne Belpla deke se proizvode u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
  Belpla deke nisu samo funkcionalne nego su i vrhunski estetski dodatak vašem domu. Nose privlačan i jednostavan dizajn te neutralnu paletu boja obogaćenu igrom geometrijskih oblika i detaljima u jarkim tonovima žute, narančaste, crvene, ružičaste, zelene i plave boje. Istovremeno neočekivano lagane i tople
 • Topla
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Belpla deke su izuzetno tople i ugodne, a u isto vrijeme “dišu”.
 • Dugotrajna
  Belpla deke su izuzetno dugotrajne. Iz našeg osobnog iskustva ove deke i nakon 15 godina upotrebe izgledaju kao da su netom raspakirane.
 • Odličan poklon
  Belpla deke su savršen poklon za Vašu djecu, obitelj ili prijatelje u svakoj prigodi a pogotovo u hladno Božićno i zimsko vrijeme. Pronađite omiljenu kombinaciju uzoraka i boja i uživajte u mekanoj deki tijekom čitave godine u svom domu uz šalicu kave i knjigu, kokice i dobar film ili izvan nje kao savršenoj deki za sezonu piknika koju nam donose proljeće i ljeto.
Deke u našem asortimanu

U našem prodajnom katalogu možete pronaći:

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni” Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.

Što kažu naši kupci
Belpla deka je definitivno najbolji pokrivač kojeg imam. Belpla deku sam od Turborama kupio prije 3 godina i osvojila me na prvi pogled svojim odličnim dizajnom. Deka je izuzetno meka, topla i kvalitetna te nakon 3 godine korištenja ne pokazuje znakove starenja makar ju koristim i kao dnevni pokrivač kreveta tokom cijele godine. Svoje oduševljenje sam morao podijeliti pa sam ju kupio i bratu za rođendan. Preporučam svakome 🙂Domagoj