Sterntaler kapa s zaštitnim faktorom UV 50+/ 2 boje

Cijena:

9,56  (72,03 kn)

Podijeli s prijateljima

Opis

Sterntaler kapa s zaštitnim faktorom UV 50+ 1631610 izrađena je od bio pamučnog popelina. Mekan je, odlično upija, dobar izolator, ugodan na dodir i nošenje.

Jednobojna šilterica od pamučne tkanine  s UV zaštitom 50+  impresionira optimalnim prianjanjem.  Visok sadržaj pamuka osigurava ugodno prianjanje čak i pri visokim temperaturama. To sprječava nakupljanje topline ispod vršne kape. 

Bitno svojstvo koje materijal za ove kape i šešire razdvaja od drugih materijala  je UV certifikat, koji pruža zaštitu od štetnog UV zračenja. Materijal je testiran prema UV-standardu 801 i viši što je zaštitni faktor UPF (ultraviolet protection factor) što bolje tkanina štiti kožu od UV zraka.

Za lakšu usporedbu: pravilno nanesena krema za sunčanje pruža zaštitu jednaku UPF 1-50+ (ovisno o zaštitnom faktoru kreme), sjena ispod stabla pruža zaštitu jednaku UPF 5-15, materijal za kape iz naše ponude  UPF 50.

UPF 25-39 = vrlo dobra UV zaštita

UPF 40-80+ = odlična UV zaštita

Vrhunska kapa s UV zaštitom za bebe i zaštitom za vrat neizostavan je pratitelj u svakodnevnom životu i može se idealno kombinirati. Pamučna tkanina je izdržljiva i lagana za njegu.

Uobičajeni ciklus pranja od 40  ° C. Ne preporuča se sušenje u sušilici niti kemijsko čišćenje, peglanje na najnižoj temperaturi, pranje bez korištenja izbjeljivača.

Kape s UV zaštitim veličine

Sigurno i jednostavno plaćanje

pouzećem, po ponudi ili karticama.

Brza i pouzdana dostava

u roku 3 do 5 radnih dana

Pravo na povrat proizvoda

u roku 14 dana od primitka pošiljke.

Sigurno i jednostavno plaćanje

pouzećem, po ponudi ili karticama.

Brza i pouzdana dostava

u roku 3 do 5 radnih dana

Pravo na povrat proizvoda

u roku 14 dana od primitka pošiljke.