Posteljina za bebu 5/1 Mickey

686,00 kn

Važna informacija
Pri odabiru obročne otplate od 2 do 36 rata na stranici plaćanja putem sustava Corvuypay, biti će obračunata naknada u iznosu od 5%.

Opis

Posteljina za bebu 5/1 Mickey izuzetne je mekoće i svilenkastog dodira, izrađena od 100% visokokvalitetnog fino tkanog pamuka.

Komplet posteljine za bebin krevetić za madrac 60x120cm sadrži:

 1. jastuk Mickey
 2. poplun
 3. navlaka za poplun
 4. ogradica
 5. navlaka za ogradicu

Posteljina za bebu 5/1 Mickey proizvod je Interbaby Mora Fere. 

Dobrodošli u Interbaby

U Interbaby otvaramo vrata u svijet pun čarolije i slatkoće. U kojem će se od sada vaše vrijeme računati u trenucima, smijehu i poljupcima, u neprospavanim noćima punim snova.

Trenuci koji su nas nadahnuli više od 30 godina da stvaramo i inoviramo tako da vam svi naši proizvodi i proizvodi nude svakodnevnu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Trenuci koje nježno posipamo likovima iz naših kolekcija kako bi vas pratili u prvim sjećanjima.

Interbaby španjolski je proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunske opreme za bebe preko 30 godina. U svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda od posteljine, ručnika i dekica za bebe čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Posteljina za bebu 5/1 Mickey  Interbaby ima slijedeće ključne prednosti

 • Proizvedena u EU
  Visoko kvalitetne Interbaby dekice, ručnici i ogrtači za kupanje za  bebe i djecu proizvode se u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
 • Ugodna i meka
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Interbaby Mora Fere posteljina izuzetno je ugodna i mekana, svilenkastog dodira
 • Dugotrajna
  Interbaby posteljina  izuzetno je dugotrajna i ne gube svoju mekoću niti boje printa.

Odličan poklon
Interbaby posteljine savršen su poklon za novorođenu bebu . Svaki će se roditelj oduševiti predivnim poklonom uz koji možete kombinirati Interbaby ručnik za bebu s kapuljačom Mickey da bude sve u stilu.

MICKEY ručnik s kapuljačom Interbaby – plavi

Ručnik sa kapuljačom – Mickey

 

Priuštite svojoj bebi najbolju dekicu i ručnike za bebe u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Interbaby Morra Fere.

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni” Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.