Podbradak nepropusni 2 komada MINNIE-22

Šifra:
MN22
6,50  (48,97 kn)
Besplatna za narudžbe iznad 92,91€

Podbradak nepropusni 2 komada Minnie-22 sadrži dva podbratka s različitim slikama ovog vječno popularnog lika iz dječjih crtanih filmova.

Nepropusni podbradak, (slinček, bavarin, babarin)  proizvod je Interbaby Mora Fere. 

Dobrodošli u Interbaby

U Interbaby otvaramo vrata u svijet pun čarolije i slatkoće. U kojem će se od sada vaše vrijeme računati u trenucima, smijehu i poljupcima, u neprospavanim noćima punim snova.

Trenuci koji su nas nadahnuli više od 30 godina da stvaramo i inoviramo tako da vam svi naši proizvodi i proizvodi nude svakodnevnu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Trenuci koje nježno posipamo likovima iz naših kolekcija kako bi vas pratili u prvim sjećanjima.

Interbaby španjolski je proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunske opreme za bebe preko 30 godina. U svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda od posteljine, ručnika i dekica za bebe čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Podbradak nepropusni 2 komada Minnie-22  Interbaby ima slijedeće ključne prednosti

  • Proizveden u EU
    Visoko kvalitetne Interbaby dekice, ručnici i ogrtači za kupanje za  bebe i djecu proizvode se u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
  • Vrhunskog dizajna
  • Ugodan i nepromočiv
  • Odličan poklon
    Interbaby podbradci savršen su poklon za bebu .

Priuštite svojoj bebi najbolju dekicu i ručnike za bebe u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Interbaby Mora Fere.

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni” Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.

Moglo bi Vas zanimati:

Image

Set Ručnik i Tješilica - Medo plavi

23,89  (180,00 kn)
Više informacija
Image

Podbradak Mickey 2/1

7,96  (59,97 kn)
Više informacija
Image

Podbradak pvc 2/1 Minnie

6,64  (50,03 kn)
Više informacija
Image

Podbradak Minnie 2/1

7,96  (59,97 kn)
Više informacija