Podbradak nepropusni 2 komada MICKEY-22

6,50  (48,97 kn)

Proizvode možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni”.

Opis

Podbradak nepropusni 2 komada Mickey sadrži dva podbratka s različitim slikama ovog vječno popularnog lika iz dječjih crtanih filmova.

Nepropusni podbradak, (slinček, bavarin, babarin)  proizvod je Interbaby Mora Fere. 

Dobrodošli u Interbaby

U Interbaby otvaramo vrata u svijet pun čarolije i slatkoće. U kojem će se od sada vaše vrijeme računati u trenucima, smijehu i poljupcima, u neprospavanim noćima punim snova.

Trenuci koji su nas nadahnuli više od 30 godina da stvaramo i inoviramo tako da vam svi naši proizvodi i proizvodi nude svakodnevnu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Trenuci koje nježno posipamo likovima iz naših kolekcija kako bi vas pratili u prvim sjećanjima.

Interbaby španjolski je proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunske opreme za bebe preko 30 godina. U svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda od posteljine, ručnika i dekica za bebe čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Podbradak nepropusni 2 komada Mickey  Interbaby ima slijedeće ključne prednosti

  • Proizveden u EU
    Visoko kvalitetne Interbaby dekice, ručnici i ogrtači za kupanje za  bebe i djecu proizvode se u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
  • Vrhunskog dizajna
  • Ugodan i nepromočiv
  • Odličan poklon
    Interbaby podbradci savršen su poklon za bebu .

Priuštite svojoj bebi najbolju dekicu i ručnike za bebe u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Interbaby Mora Fere.

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni” Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.