Papuče za bebe nehodače OB-004 /razne boje

29,90 kn

Važna informacija
Pri odabiru obročne otplate od 2 do 36 rata na stranici plaćanja putem sustava Corvuypay, biti će obračunata naknada u iznosu od 5%.
Obriši

Opis

Papuče za bebe nehodače:

veličina 0-6 mjeseci – za stopalo 9,5-10,5 cm

veličina 6-12 mjeseci – za stopalo 10,5-11,5 cm

moguća odstupanja +/- 2mm

Papuče za bebe nehodače i djecu

Obuća za šetnju po kući neophodan je dodatak koji će upotpuniti ležernu odjeću. Papuče s modnim motivom zasigurno će se svidjeti i mlađoj i starijoj djeci. Prednost YOCLUB dječjih papuča  je udobnost, praktičnost i nekonvencionalan dizajn. Glavni zadatak kućne obuće je zaštititi stopala od hlađenja.

Prozračni materijal papuča

YOCLUB kućne papuče za nehodače i djecu  izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji nježno obavijaju stopala pružajući im toplinu i udobnost. Unutrašnjost obuće je 100% pamuk koji učinkovito prozračuje zrak, štiteći od pretjeranog znojenja tijekom pojačanog fizičkog napora. Pamuk je otporan, postojan i hipoalergen.

Moderna životinjska tema

Kućne cipele ne moraju biti dosadne – stilski motivi zasigurno će djetetu izmamiti osmijeh na lice, što će dijete učiniti spremnije samo navlačiti papuče. Pažljiva izrada i pažnja prema najmanjim detaljima pozitivno utječu na udobnost nošenja.

Moderan dizajn

Šarmantni motivi idu ruku pod ruku s praktičnim rješenjima – čak i najmlađe dijete lako može obući i skinuti kućne cipele. Papuče odgovaraju svim svakodnevnim stilizacijama – upotpunit će izgled na temelju udobnih hlača.

Za šetnju oko kuće u bilo koje doba godine

Pravilno odabrana kućna obuća osigurava stabilan kontakt stopala sa zemljom – smanjuje rizik od pada i ozljeda. Udobne YOCLUB papuče  štite stopalo od hlađenja – što može biti uobičajena pojava na površinama prekrivenim pločicama ili pločama.