Nepromočiva plahta Tencel 60x120cm NAF NAF

Šifra:

Cijena:

92,00 kn

Proizvode možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni”.

Podijeli s prijateljima

Sigurno i jednostavno plaćanje

pouzećem, po ponudi ili karticama.

Brza i pouzdana dostava

u roku 3 do 5 radnih dana

Pravo na povrat proizvoda

u roku 14 dana od primitka pošiljke.

Sigurno i jednostavno plaćanje

pouzećem, po ponudi ili karticama.

Brza i pouzdana dostava

u roku 3 do 5 radnih dana

Pravo na povrat proizvoda

u roku 14 dana od primitka pošiljke.

Nepromočiva plahta Tencel 60x120cm  za dječji krevetić izrađene su od tencela -prvo medicinski testirano vlakno na svijetu.

Tencel je vlakno bez toksina, dobiveno ekološkom obradom pulpe drveta. Ugodan materijal koji je sa donje strane prevučen nepromočivim materijalom. Nepromočiva plahta Tencel 60x120cm perivo na 60 C. Proizvođač: NAF NAF

Njemačka certifikacijska kuća Fördergemeinschaft Körperverträgliche Textilien e. V. (FKT) je nakon medicinskih testiranja izdala prvi FKT certifikat «Medicinski testirano na toksine» za vlakno Tencel čime je i službeno potvrđeno kako je Tencel tkanina dobra za kožu.«Tencel se može nazvati i tekstilnom kozmetikom jer osim što je sada i službeno dobar za kožu, može primjerice sadržavati pigment minerala koji štiti od UV zračenja ili oceanske mikročestice koje hidratiziraju i štite kožu, potiču njezinu elastičnost i obnovu stanica.

Karakteristike za nepromočiva plahta Tencel 60x120cm:
 • TENCEL® je prirodno celulozno vlakno proizvedeno iz jezgre stabla eukaliptusa. Daje koži osvježavajući osjećaj i odlično provodi vlagu. TENCEL® celulozno vlakno odlikuje izrazito velika vlačna čvrstoća.
 • TENCEL® nepromočiva plahta tencel 60x120cm izdržljive su kao poliester, a istovremeno meke poput svile i prozračne kao lan.
 • Za vrhunsko odvođenje vlage kod TENCEL®-a zaslužna su mikro vlakna koja nazivamo Fibrils. Fibrils vlakna su hidrofilna te izrazito brzo i jednolično absorbiraju  vlagu, rašire je po površini i otpuštaju u atmosferu. Takvo djelovanje osigurava stalno suh i svjež madrac te su preporučuju za izradu navlaka madraca i nepromočivih plahta.
 • Prednosti Nepromočiva plahta TENCEL® 60x120cm:

  • Bio održivost – generiran iz prirode.
  • Potpuno prirodno disanje i regulacija vlage.
  • Poboljšana udobnost spavanja.
  • Bolja regulacija temperature spavanja.
  • Prirodno antibakterijsko vlakno otporno na razvoj bakterija i neugodnih mirisa

   Nepromočiva plahta TENCEL® ne dopušta razvoj bakterija!!!

   Rast bakterija spriječen je potpuno prirodnim putem. Ključ je u savršenoj distribuciji vlage. Vlaga se direktno absorbira u unutrašnjost vlakna što sprečava nastanak i kondenzaciju vodenog filma na kojem bi u dodiru s kožom moglo doći do razvoja bakterija.