Led svjetiljka JEDNOROG

Šifra:

Cijena:

72,00 kn (9,56 €)

Podijeli s prijateljima

Opis

LED SVJETILJKA JEDNOROG u poklon pakiranju . Dim. 15,5 x 9,2 x 8,3 cm, baterije uključene 3 x LR44/AG13. Prekidač ON/OFF na donjoj strani led svjetiljke. Led svjetiljka izrađena je od non-toxic eco-friendly PVC materijala.

 Led svjetiljka u  obliku Jednoroga koja će uljepšati bebinu sobu i omogućiti joj slatke i mirne snove. Svjetlo lampice pruža roditeljima pogled na bebu u toku noći i omogućava presvlačenje bebe bez paljenja jakog svjetla.

 Led svjetiljka Jednorog u bijeloj boji proizvod je Interbaby Mora Fere. 

ili u poklon pakiranju s ručnikom za bebe:

  • led svjetiljka u obliku zvijezde s ručnikom za bebe s kapuljačom 100x100cm ; ručnik dolazi u 3 boje: siva, bijelo/mint, bijelo/roza
  • led svjetiljka u obliku oblaka s ručnikom za bebe s kapuljačom 100x100cm; ručnik bijelo/crvene boje.
  • Ručnik za bebe s lampicom -1052 – u poklon pakiranju

Dobrodošli u Interbaby

U Interbaby otvaramo vrata u svijet pun čarolije i slatkoće. U kojem će se od sada vaše vrijeme računati u trenucima, smijehu i poljupcima, u neprospavanim noćima punim snova.

Trenuci koji su nas nadahnuli više od 30 godina da stvaramo i inoviramo tako da vam svi naši proizvodi i proizvodi nude svakodnevnu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Trenuci koje nježno posipamo likovima iz naših kolekcija kako bi vas pratili u prvim sjećanjima.

Interbaby španjolski je proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunske opreme za bebe preko 30 godina. U svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda od posteljine, ručnika i dekica za bebe čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

 Led svjetiljka Jednorog  Interbaby ima slijedeće ključne prednosti

  • Proizveden u EU
    Visoko kvalitetne Interbaby dekice, ručnici i ogrtači za kupanje za  bebe i djecu proizvode se u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
  • Vrhunskog dizajna
  • Odličan poklon
    Interbaby led lampice savršen su poklon za novorođenu bebu . Svaki će se roditelj oduševiti predivnim poklon pakiranjem led lampice.

Priuštite svojoj bebi najbolju dekicu i ručnike za bebe u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Interbaby Mora Fere.

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni” Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.

Sigurno i jednostavno plaćanje

pouzećem, po ponudi ili karticama.

Brza i pouzdana dostava

u roku 3 do 5 radnih dana

Pravo na povrat proizvoda

u roku 14 dana od primitka pošiljke.

Sigurno i jednostavno plaćanje

pouzećem, po ponudi ili karticama.

Brza i pouzdana dostava

u roku 3 do 5 radnih dana

Pravo na povrat proizvoda

u roku 14 dana od primitka pošiljke.