SKU: 8435440381327 Kategorije: , ,

Komplet za novorođenče 5/1 MINNIE crvena

19,38  (146,02 kn)

Proizvode možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni”.

5 dijelova: benkica, hlačice , kapa, rukavice i podbradnjak.

Set za izlazak iz rodilišta

Nema na zalihi

Opis

Komplet za novorođenče 5/1 MINNIE dolazi u poklon kutiji s mašnom. Komplet sadrži: benkicu Minnie, hlačice sa stopalicama, rukavice, kapicu i podbradnjak. MN029 RED

Sastav: 100% pamuk

Dobrodošli u Interbaby

U Interbaby otvaramo vrata u svijet pun čarolije i slatkoće. U kojem će se od sada vaše vrijeme računati u trenucima, smijehu i poljupcima, u neprospavanim noćima punim snova.

Trenuci koji su nas nadahnuli više od 30 godina da stvaramo i inoviramo tako da vam svi naši proizvodi i proizvodi nude svakodnevnu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Trenuci koje nježno posipamo likovima iz naših kolekcija kako bi vas pratili u prvim sjećanjima.

Interbaby španjolski je proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunske opreme za bebe preko 30 godina. U svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda od posteljine, ručnika i dekica za bebe čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Komplet za novorođenče 5/1  MINNIE  ima slijedeće ključne prednosti
  • Proizvedena u EU
    Visoko kvalitetni Interbaby kompleti za novorođenče proizvode se u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
  • Vrhunskog dizajna.
  • Lagani i meki
    Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Interbaby kompleti za bebe izuzetno su ugodni i mekani, svilenkastog dodira.
  • Odličan poklon
    Interbaby kompleti savršen su poklon za novorođenu bebu . Svaki će se roditelj oduševiti predivnim poklon pakiranjem kutije.

Priuštite svojoj bebi najbolju dekicu za bebe u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Interbaby Morra Fere.

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni” Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.