Kapica za bebe SHP73 -bež, plava, roza

Cijena:

3,45  (25,99 kn)

Podijeli s prijateljima

Opis

BEMBI-Kapica za bebe SHP73 -bež, plava, roza/40,42 cm

Kapica za bebe SHP73 -bež, plava, roza/40,42 cm  proizvod je BEMBI. Izrađena od 100% visokokvalitetnog pamuka, posebno ugodnog na dodir, dizajnirani i ušiveni u skladu s djetetovom udobnošću. BEMBI je ukrajinski proizvođač odjeće za bebe i djecu.

Što je interlock? Interlock je predivna 100% pamučna pletiva. Karakteristično za svaku pleteninu je isprepletanje s petljama, zbog čega se stvaraju elastičnost i mekoća. Interlock se od ostalih vrsta pletiva razlikuje po posebnom složenom tipu prepletenih petlji, zbog čega se formira čvrsta i pouzdana prostorna struktura mreže.

Sva ta izvanredna svojstva interlokada ili dvouhlastika nisu ostala izvan zone pažnje lake industrije. Koristi se za šivanje mnogih lijepih i praktičnih stvari: sportskih odijela, pidžama, džempera, spavaćica i haljina, dolčevita i odijela za novorođenčad, i još mnogo toga. Iz njega su ušivene čak i posteljina.

Kapa za bebe – Svojom gustoćom i dobrom toplinskom zaštitom spojnica je prozračan materijal, tijelo u takvoj odjeći diše lako, što je posebno važno kod intenzivne razmjene energije.

To je najpopularniji materijal za šivanje dječje odjeće. Nakon što ste otišli u kupovinu, možete sigurno kupiti one stvari na kojima je ovo ime napisano.

Zbog činjenice da je tkanina apsolutno bezopasna čak i za osobe s osjetljivom kožom, vrlo je popularna i kod odraslih i kod djece.

Pranje na osjetljivom programu do 40 C. U ponudi hlačice za bebe od istog materijala sa ili bez stopala, kapica i benkica na preklop. Dostupne veličine 56 i 62.

Pogledajte ponudu i drugih modela kompleta, bodija, benkica i kombinezona https://turboram.hr/kategorija-proizvoda/odjeca-dodaci/bebe/

 

Zašto odabrati BEMBI bodi za bebe:

  • radimo u Europi – Poljskoj, Njemačkoj, baltičkim državama, Bjelorusiji, Moldaviji. Znaju nas čak i u dalekom inozemstvu – Kanadi, Novom Zelandu i Njemačkoj
  • Proizvod je certificiran u Ukrajini.
  • Korištene tkanine su visokokvalitetne i sigurne, certificirane su Oeko-Tex® Standardom 100. Pribor je bez nikla.
  • Kompleti za bebe, benkice, bodi, kombinezoni za bebe, kapice za bebe izrađeni su u skladu s GOST-om na modernoj opremi od strane kvalificiranih krojačica koristeći strogu tehnologiju.
  • Dobra cijena za izvrsnu kvalitetu
  • Stalno ažuriranje asortimana
  • Ekskluzivne sezonske kolekcije

Moto tvrtke “Odjeća za sretnu djecu” nisu samo riječi, cijeli proces stvaranja odjeće prožet je brigom i ljubavlju za bebe, njihovu sigurnost i udobnost. Umjetnici, dizajneri, konstruktori i tehnolozi kreativni su u svom radu, uzimajući u obzir trenutne trendove i modne trendove.

Zato je naša odjeća za bebe udobna, praktična i moderna.

Vaše dijete će se uvijek osjećati dobro i ugodno s nama!

Komplet za novorođene bebe možete kupiti:

-osobno u Reni trgovini u Zaprešiću

-preko naše FB stranice https://www.facebook.com/trgovinazabebeidjecuZapresic.

Bogata ponuda deka za bebe, djecu i odrasle, krsnog programa i obuće za bebe, odjeće za bebe i djecu te dodatne opreme za bebe.

Sigurno i jednostavno plaćanje

pouzećem, po ponudi ili karticama.

Brza i pouzdana dostava

u roku 3 do 5 radnih dana

Pravo na povrat proizvoda

u roku 14 dana od primitka pošiljke.

Sigurno i jednostavno plaćanje

pouzećem, po ponudi ili karticama.

Brza i pouzdana dostava

u roku 3 do 5 radnih dana

Pravo na povrat proizvoda

u roku 14 dana od primitka pošiljke.