SKU: N/A Kategorije: ,

Kapa s 50+ UV zaštitom Sterntaler 1531430 – tamno zelena

12,47  (93,96 kn)

Proizvode možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni”.

Više o proizvodu pogledajte u ” Opisu proizvoda”.

Opis

Kapa s 50+ UV zaštitom Sterntaler 1531430 – tamno zelena ( maslinasto zelena).

Jednobojna kapa s zaštitom za vrat od popelina s UV zaštitom 50+ dio je Sterntaler Basic asortimana i impresionira svojim optimalnim prianjanjem. Zahvaljujući elastičnoj traci, šiljasti poklopac se glatko prilagođava i osigurava čvrsto držanje s udobnošću. Uz dodatnu zaštitu vrata, posebno osjetljivo područje vrata djeteta optimalno je zaštićeno od sunčeve svjetlosti. Sastav 100% pamuk osigurava ugodno prianjanje čak i pri visokim temperaturama. To sprečava nakupljanje topline ispod vršne kape.

Bitno svojstvo koje materijal za ove kape i šešire razdvaja od drugih materijala  je UV certifikat, koji pruža zaštitu od štetnog UV zračenja. Materijal je testiran prema UV-standardu 801 i viši što je zaštitni faktor UPF (ultraviolet protection factor) što bolje tkanina štiti kožu od UV zraka.

Za lakšu usporedbu: pravilno nanesena krema za sunčanje pruža zaštitu jednaku UPF 1-50+ (ovisno o zaštitnom faktoru kreme), sjena ispod stabla pruža zaštitu jednaku UPF 5-15, materijal za kape iz naše ponude  UPF 50.

UPF 25-39 = vrlo dobra UV zaštita

UPF 40-80+ = odlična UV zaštita

Vrhunska kapa s zaštitom za vrat neizostavan je pratitelj u svakodnevnom životu i može se idealno kombinirati. Pamučna tkanina je izdržljiva i lagana za njegu.

Uobičajeni ciklus pranja od 40  ° C, ne preporuča se sušenje u sušilici niti kemijsko čišćenje, peglanje na najnižoj temperaturi, pranje bez korištenja izbjeljivača.

Kape s UV zaštitim veličine