Frotirski ogrtač za dječake vel. 14 – 16 godina – više boja

26,28  (198,01 kn)

Proizvode možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni”.

100% pamuk

Opis

Frotirski ogrtač za dječake vel. 14 – 16  godina izuzetne je mekoće i visokog stupnja apsorpcije vode, izrađen od 100% visokokvalitetnog pamuka.

Frotirski ogrtač za dječake vel. 14 – 16  godina proizvod je Interbaby Morra Fere.

Dobrodošli u Interbaby

U Interbaby otvaramo vrata u svijet pun čarolije i slatkoće. U kojem će se od sada vaše vrijeme računati u trenucima, smijehu i poljupcima, u neprospavanim noćima punim snova.

Trenuci koji su nas nadahnuli više od 30 godina da stvaramo i inoviramo tako da vam svi naši proizvodi i proizvodi nude svakodnevnu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Trenuci koje nježno posipamo likovima iz naših kolekcija kako bi vas pratili u prvim sjećanjima.

Interbaby španjolski je proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunske opreme za bebe preko 30 godina. U svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda od posteljine, ručnika, frotirskih ogrtača i  dekica za bebe čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Frotirski ogrtač za dječake vel. 14 – 16 godina Interbaby ima slijedeće ključne prednosti
 • Proizveden u EU
  Visoko kvalitetni Interbaby frotirski ogrtači i ručnici za djecu proizvode se u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
  Interbaby Morra Fere frotirski ogrtači i ručnici za djecu nisu samo funkcionalni nego su i vrhunski estetski dodatak na plaži, bazenu ili kućnoj atmosferi.
 • Meki i ugodni
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Interbaby frotirski ogrtači izuzetno su ugodni i mekani izrađeni od 100% pamuka.
 • Dugotrajni
  Interbaby frotirski ogrtači su izuzetno dugotrajni.
 • Odličan poklon
  Interbaby frotirski ogrtači za dječake i djevojčice savršen su poklon za svako dijete koje će sigurno uživati u veselim bojama i mekoći ogrtača. Frotirski ogrtač dolazi u originalnoj zaštitnoj futroli s zatvaračem i spreman je za darivanje.

Priuštite svom djetetu najkvalitetniji ogrtač i deku u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Interbaby Morra Fere.

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni” Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.