Deka Sac za bebe Perla gold-547 80×90 cm

160,00 kn

Važna informacija
Pri odabiru obročne otplate od 2 do 36 rata na stranici plaćanja putem sustava Corvuypay, biti će obračunata naknada u iznosu od 5%.

Deka Sac Perla-gold-547 80×90 cm izuzetne je gustoće i kakvoće, čuva Vaše dijete od gubitka topline, a bebama je jednostavno neodoljiva. Osim kao deka može poslužiti i kao vreća za bebu kad je poželite izvaditi iz krevetića i smjestiti na drugo mjesto da Vaša beba ne osjeti gubitak ugodne topline.

Deka Sac Perla-gold-547 80×90 cm dolazi u 4 različite boje; Bež, Plava, Roza i Lila kako bi svatko našao deku primjerenu svom ukusu i dekoru.

Deka Sac Perla-gold-547 80×90 cm ima slijedeće prednosti:

 • Proizvedena u EU
 • Vrhunskog dizajna
 • Topla
 • Dugotrajna
Očisti

Opis

Deka Sac Perla-gold-547 80×90 cm izuzetne je gustoće i kakvoće, čuva Vaše dijete od gubitka topline, a bebama je jednostavno neodoljiva.

Deka Sac Perla-gold-547 80×90 cm dolazi u 4 različite boje: Bež, Plava, Roza i Lila kako bi svatko našao deku primjerenu svom ukusu i dekoru.

Deka Sac Perla-gold-547 80×90 cm proizvod Belpla. Belpla je španjolski proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunskih deka preko 50 godina i u svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Sastav: 85% akrilna vlakna 15% poliesterska vlakna

Deka je dostupna i u dimenzijama

Deka Sac Perla-gold-547 80×90 cm ima slijedeće ključne prednosti
 • Proizvedena u EU
  Visoko kvalitetne Belpla deke se proizvode u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
  Belpla deke nisu samo funkcionalne nego su i vrhunski estetski dodatak vašem domu. Nose privlačan i jednostavan dizajn te neutralnu paletu boja obogaćenu igrom geometrijskih oblika i detaljima u jarkim tonovima žute, narančaste, crvene, ružičaste, zelene i plave boje. Istovremeno neočekivano lagane i tople
 • Topla
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Belpla deke su izuzetno tople i ugodne, a u isto vrijeme “dišu”.
 • Dugotrajna
  Belpla deke su izuzetno dugotrajne. Iz našeg osobnog iskustva ove deke i nakon 15 godina upotrebe izgledaju kao da su netom raspakirane.
 • Odličan poklon
  Belpla deke su savršen poklon za Vašu djecu, obitelj ili prijatelje u svakoj prigodi a pogotovo u hladno Božićno i zimsko vrijeme. Pronađite omiljenu kombinaciju uzoraka i boja i uživajte u mekanoj deki tijekom čitave godine u svom domu uz šalicu kave i knjigu, kokice i dobar film ili izvan nje kao savršenoj deki za sezonu piknika koju nam donose proljeće i ljeto.

Priuštite sebi i svojim najmilijima najbolju deku u Hrvatskoj. Tvrtka Turboram d.o.o. je dugogodišnji uvoznik i pouzdan partner brenda Belpla. 

Deke možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni” Tržna ulica 2, 10290 Zaprešić.