Bodi za bebe plavi- vel. 56 i 62

Šifra:
6,50 
Besplatna za narudžbe iznad 92,91€

Bodi za bebe plavi – vel. 56 i 62. Ugodan pamučni bodi izrađen od 100% interlock pamuka. Jednostavno oblačenje, prednje kopčanje cijelom dužinom.

Što je interlock? Interlock je predivna 100% pamučna pletiva. Karakteristično za svaku pleteninu je isprepletanje s petljama, zbog čega se stvaraju elastičnost i mekoća. Interlock se od ostalih vrsta pletiva razlikuje po posebnom složenom tipu prepletenih petlji, zbog čega se formira čvrsta i pouzdana prostorna struktura mreže.

Sva ta izvanredna svojstva interlokada ili dvouhlastika nisu ostala izvan zone pažnje lake industrije. Koristi se za šivanje mnogih lijepih i praktičnih stvari: sportskih odijela, pidžama, džempera, spavaćica i haljina, dolčevita i odijela za novorođenčad, i još mnogo toga. Iz njega su ušivene čak i posteljina.

Bodi za bebe plavi  – Svojom gustoćom i dobrom toplinskom zaštitom spojnica je prozračan materijal, tijelo u takvoj odjeći diše lako, što je posebno važno kod intenzivne razmjene energije.

To je najpopularniji materijal za šivanje dječje odjeće. Nakon što ste otišli u kupovinu, možete sigurno kupiti one stvari na kojima je ovo ime napisano.

Zbog činjenice da je tkanina apsolutno bezopasna čak i za osobe s osjetljivom kožom, vrlo je popularna i kod odraslih i kod djece.

Pranje na osjetljivom programu do 40 C. U ponudi hlačice za bebe od istog materijala sa ili bez stopala, kapica i benkica na preklop. Dostupne veličine 56 i 62.
Kompletnu ponudu možete pronaći i kupiti u našoj maloprodajnoj trgovini “Reni trgovina” u Zaprešiću, Tržna 2.

Moglo bi Vas zanimati:

Image

Zveckalice za ruke i stopala HOBOTNICA

14,00 
Više informacija
Image

Zveckalice za ruke i stopala LAVIĆ SIVI

14,00 
Više informacija
Image

Zveckalice za ruke i stopala MEDO PLAVI,ROZI I SIVI

14,00 
Više informacija
Image

Bodi za novorođenu bebu BD127 plavi

5,31 
Više informacija