SKU: N/A Kategorija:

Benkica za bebe plava- vel. 56 i 62

6,50  (48,97 kn)

Proizvode možete pogledati i kupiti osobno u našoj trgovini dječjom opremom “Reni”.

Opis

Benkica za bebe plava – vel. 56 i 62. Ugodna pamučna benkica izrađena od 100% interlock pamuka.

Što je interlock? Interlock je predivna 100% pamučna pletiva. Karakteristično za svaku pleteninu je isprepletanje s petljama, zbog čega se stvaraju elastičnost i mekoća. Interlock se od ostalih vrsta pletiva razlikuje po posebnom složenom tipu prepletenih petlji, zbog čega se formira čvrsta i pouzdana prostorna struktura mreže.

Sva ta izvanredna svojstva interlokada ili dvouhlastika nisu ostala izvan zone pažnje lake industrije. Koristi se za šivanje mnogih lijepih i praktičnih stvari: sportskih odijela, pidžama, džempera, spavaćica i haljina, dolčevita i odijela za novorođenčad, i još mnogo toga. Iz njega su ušivene čak i posteljina.

Benkica za bebe  – Svojom gustoćom i dobrom toplinskom zaštitom spojnica je prozračan materijal, tijelo u takvoj odjeći diše lako, što je posebno važno kod intenzivne razmjene energije.

To je najpopularniji materijal za šivanje dječje odjeće. Nakon što ste otišli u kupovinu, možete sigurno kupiti one stvari na kojima je ovo ime napisano.

Zbog činjenice da je tkanina apsolutno bezopasna čak i za osobe s osjetljivom kožom, vrlo je popularna i kod odraslih i kod djece.

Pranje na osjetljivom programu do 40 C.