Bambus pelene velike 120x120cm Mickey

99,00 kn

Važna informacija
Pri odabiru obročne otplate od 2 do 36 rata na stranici plaćanja putem sustava Corvuypay, biti će obračunata naknada u iznosu od 5%.
Obriši

Opis

Bambus pelene velike 120x120cm Mickey , prirodne, super mekane i osjetljive, nezamjenjiv su proizvod u njezi novorođenčadi i dojenčadi.

  • Bambusova vlakna stvaraju izuzetno mekano i osjetljivo tkanje usporedivo s dodirom svile. Bambus je jedna od najcjenjenijih biljaka poznata po svojim zdravstvenim i umirujućim osobinama.  Ujedno je i obnovljiva, ekološki prihvatljiva sirovina. Raste vrlo brzo, čak i do 1 m dnevno, a za njegovo uzgoj ne koriste se pesticidi.
  • Bambus ima antibakterijska svojstva, zahvaljujući kojima je otporan na neugodne mirise. Zbog nježnosti bambusovih vlakana potrebno je održavati odgovarajuću temperaturu pranja, što određuje integritet meke strukture.

Bambus pelene velike 120x120cm Mickey mogu se koristiti od prvih dana života – za povijanje i previjanje, kao lagana dekica, plahta ili ručnik. Izvrsne su kao zaštita tijekom dojenja, a mogu se koristiti i za maženje ili kao lagana i prozračna navlaka za kolica. Nježne i prikladne i za najosjetljiviju bebinu kožu.